Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για τον Fabio Vieira η Liverpool – Στη συζήτηση και ο Grujic

Ενδιαφέρεται για τον Fabio Vieira η Liverpool – Στη συζήτηση και ο Grujic

Ζεστό ενδιαφέρον για τον 21χρονο κεντρικό χαφ της Porto, Fabio Vieira, φαίνεται να έχει η Liverpool, με το όνομα του Marko Grujic να είναι πιθανό να »πέσει» στο τραπέζι σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πορτογαλικά media, η Liverpool είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή με τον Pini Zahavi, φίλο και συνεργάτη του ατζέντη του νεαρού, Marcelo Cipriano, ώστε να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης έχει ρήτρα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η Porto ίσως αναγκαστεί να τον πουλήσει για 10 εκατομμύρια λιγότερα. Το δημοσίευμα εδώ αναφέρει και την περίπτωση του Marko Grujic. Η Porto, αν και είναι αυτή σε πιο προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, φαίνεται να δυσκολεύεται να φτάσει την τιμή που ζητάει η Liverpool η οποία ανέρχεται στα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο UEFA U-21 Euro, έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις ανανέωσης και οι »Δράκοι» θα έβλεπαν την αποχώρησή του τώρα ως την πιο οικονομικά ωφέλιμη.

Ο Fabio Vieira έχει κάνει 37 επαγγελματικές συμμετοχές σε δύο χρόνια με την Porto, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Ο Grujic ίσως παίξει ρόλο στο deal για τον Vieira

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com